Gert-Jan Wassink, professioneel marathon atleet

Athleet, trainer en ondernemer. Gert-Jan heeft een passie voor hardlopen en alles wat ermee te maken heeft. Hij weet iedereen te enthousiasmeren en mee te krijgen met zijn energie. Alleen al door met hem te praten over hardlopen krijg je direct zin om een rondje te rennen met de bruikbare tips die hij geeft.

Als professioneel sporter heeft hij zelf ervaring met testen en analyses. Hij miste hierin de compleetheid  en om dit voor een bredere groep beschikbaar te maken. Iedereen kan verantwoord hardlopen. Met de analyses en testen krijg je direct handvatten waar je de volgende training al iets mee kan.

Leuk om te weten van Gert-Jan, na zijn trainingen gaat ie altijd met de kat op de bank even bijkomen, wie zal als eerst in slaap vallen…

Twan Verboom, sport fysiotherapeut

Twan is ruim tien jaar sport fysio. Van jongs af aan heeft hij een affiniteit met sport en bewegen. Hij vindt niks mooiers dan het bewegingsapparaat, ofwel het lichaam. Hoe krijg je de beweging en kracht weer terug na een blessure.

Hij is een betrokken en vrolijke therapeut die goed naar de patiënt luistert en waar nodig het zetje geeft om over een drempel heen te stappen om verder te komen in een revalidatie of verbetering van sportprestatie.

Nog een leuk weetje over Twan, hij volgt bijna alle Nederlandse sporters en is een kei in sporttrivia. Elke hardloper die voorbij komt wordt geanalyseerd met een brede glimlach gevolgd door; leuk he om te zien. Zelf ook een liefhebber van hardlopen en golfen.